po delším odmlčení dostávám zprávu

......včera jsme zjistili, že si můžeme nechat udělat přímo víza. Nicméně nebyli to malé komplikace, protože jsem si nechal fotky na hotelu a potřeboval jsem se vyfotit a to byl nadlidský úkol, najít fungujícího fotografa. Docela jsme se zapotili najít někoho, kdo by chtěl fotit hned. Jeden fungoval, ale chtěl, abych přišel zítra, po vykouření dýmky už šel hned. 
     Když jsme odevzdali pasy na ambasádě, tak jsem vyrazil s Rosťou a Luckou na letiště, protože nám nikdo nedokázal říci, jestli letenky, které máme koupené jako zpáteční platí. U Pelikána (portál, přes který koupili letenky, pozn.) byly hovory velmi nejisté. Když jsme dorazili na egypt air tak jsme byli velmi překvapeni, že jsme dorazili cca pár hodin před stornem. Protože, pokud jsme neletěli jejich spojem, tak jsme měli 72 hodin na to s nimi komunikovat a zaplatit přebukování, abychom mohli mít zpáteční letenku. Opravdu jsme to udělali na poslední chvíli a celý den nám trvalo vyřídit tyto potřebné záležitosti. 
Dnes jsme začali s přebalováním všech zavazadel a u nás na pokoji  to vypadalo, jako velké stěhování národu. Při ranní bohoslužbě jsme byli moc rádi jeden za druhého, protože si uvědomujeme, že každý zde máme nějaký úkol. 
Za chvíli vyrážím pro víza a v 19.30 odjíždíme na letiště. RH